Ervaringen

Yoga ervaren is echt bijzonder! Lees hieronder een aantal ervaringen van studenten.
Wil je ook jouw yoga ervaring delen, mail het aan Laura!

Marjory

“My husband and I were in Breda for a weekend (we live in Holland) and we dropped in for a yoga session at Yogasite on a Saturday morning which was given by Laura Verstraaten. It was one of the best yogasessions we’ve ever had! Everyone at Yogasite made us feel welcome and Laura taught the entire lesson in English specially for us :)) You could not wish for a nicer place, and a better and kinder teacher.”

Eva

“Laura is een positief en vrolijk persoon met een eigentijdse blik. In haar yoga lessen is ze open, kernachtig en geduldig. Laura creëert met subtiele aanwijzingen grote resultaten. Ze leert je op je gemak te zijn in het hier en nu, zodat je spanning in je lichaam kan loslaten. Je ademhaling wordt rustiger en je lichaam sterker en soepeler. Ze heeft veel ervaring en verdieping opgedaan met haar yoga opleidingen en dagelijkse self practice en kan je bijstaan in een fijne en ook veilige yoga beoefening in haar les, ook online. Ze is respectvol en leert je de houdingen op een manier die bij je past. Na een prettige eindontspanning ga je weer met nieuwe energie het leven in! Dankjewel Laura.”

Anne-Marie

You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop - Rumi

 

“Laura, wat de gelauwerde betekent, is wat mij betreft, een nog niet helemaal ontdekt juweeltje in onze yoga community. Laura groeide als meisje op in het brabantse Mill. Een te saai en streng dorp voor een energiek meisje die haar ogen op de wijde wereld had gezet. Inmiddels heeft Laura de wereld ontdekt in zichzelf ontdekt, want zoals Rumi zo mooi schreef: you are the entire ocean in a drop. 

 

Met haar petite postuur, haar chique leeftijd van 68, rood gestifte lippen en zilvergrijze lokken geeft Laura niet de indruk van de standaard yoga lerares die we in de media hebben leren herkennen als een 25-jarige, blonde, in fitness-kleding gehulde vrouw. De yogalessen van Laura zijn luchtig en er mag zowaar gelachen worden. Een balans vinden als je uit je balans raakt is bij Laura makkelijk, want je hoeft niet de mooiste, de strakste, de beste te zijn. Je kan bij Laura komen zoals je bent, dat doet zij ook. Je bent veilig onder Laura haar wijze vleugels, waar zij haar levenswijsheid deelt door onopvallend en toegankelijk lessen te geven, door te inspireren door wie ze is. Ik denk geregeld 'als Laura het kan - ze is immers 30 jaar ouder - kan ik het ook' en als het dan niet lukt denk ik 'ik heb nog 30 jaar om het te leren'. 

 

De wekelijkse lessen waar ik als stramme twintiger terecht kwam vol stress voor mijn nieuwe baan (dat had ik nog net wel in de gaten) waren een warm bad, waar ik mocht lachen als iets niet lukte, want wat maakt het nou echt uit als je je benen niet achter je oor kan krijgen. In die twaalf jaar heeft het leven zich ontvouwd met allerlei hoogte- en dieptepunten, en iedere week was er weer die fijne yogales. De lessen van Laura hebben gezorgd voor afleiding, nieuwe paden en ontdekkingen. 


Ik hoop voor de lezer dat jullie Laura weten te vinden of je eigen Laura zult vinden. Laura geeft een nieuw beeld van wat het is om ouder te worden: je kan sterker en fitter worden terwijl je ouder wordt. Je kunt nieuwe avonturen ondernemen, bijvoorbeeld een reis naar Bhutan. Je kunt van medicijnen afkomen na veertig jaar. Met een goed humeur, discipline en liefde kom je een heel eind! Hier kan je van leren als je in de twintig bent, of in de veertig zoals ik nu, maar zeker ook als je in de vijftig, zestig of zeventig bent en weer je lichaam opnieuw wilt ontdekken. 


Als je jezelf wat meer soeplesse gunt, wat meer lucht en wat lol, ga dan eens naar een les van Laura. Ontdek wat yoga jou kan brengen en ontdek de wereld in jezelf!”

Els

“Yoga maakt me meer bewust van mezelf en hoe ik in het leven sta. Het geeft positieve energie. Ik vind dat je heel goed lesgeeft. Zo heb ik me steeds verder kunnen ontwikkelen, in yoga en in mijn leven. Ik zit nu wel met een verslaving: yoga ;) ”

Jessica

“Ik wil je bedanken voor alle wijsheid, kennis, stilte en kracht die je hebt gedeeld tijdens de lessen en die ik heb gevonden in je lessen”.

Maria

“Laura heeft een fijne uitstraling, is integer, waardoor ik me op mijn gemak voel”.